Non-Linear Complexity

You're miserable, edgy & tired. You're in the perfect mood for journalism

Να χαίρεστε την υποθαλάσσια σας…

χωρίς σχόλια

..και τους βουλευτές σας· η σύμβαση ψηφίστηκε σήμερα τα χαράματα από την ολομέλεια της Βουλής με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

Τo press-gr γράφει:

Ψηφίστηκε άρον άρον, με την διαδικασία του κατεπείγοντος, μέσα σε μία και μόνη συνεδρίαση, η σύμβαση για την κατασκευή της υποθαλάσσιας αρτηρίας της Θεσσαλονίκης. Πραγματικό σκάνδαλο γιατί πλέον απαγορεύεται η κατασκευή οποιουδήποτε άλλου κυκλοφοριακού έργου στην συμπρωτεύουσα, “πνίγοντας” τα επόμενα χρόνια την πόλη. Υπέρ της σύμβασης ψήφισαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ! Διαφοροποιήθηκαν μόνο ορισμένοι βουλευτές του από την βόρεια Ελλάδα και ο Απόστολος Κακλαμάνης. Την καταψήφισαν ΚΚΕ και Συνασπισμός.

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2007 και ώρα 00:35. Κρατήστε τη μέρα, την ώρα και το απόσπασμα των πρακτικών της Βουλής για να το δείχνετε στα παιδιά σας όταν θα σας ρωτάνε γιατί δε μπορούν να παίξουν στην παραλία όπου εσείς κάνατε μικροί τραμπάλα και κούνιες. Και φροντίστε να ξαναψηφίσετε τους βουλευτές που την επικύρωσαν, ώστε να στραγγαλίσουν κι άλλες πόλεις της Ελλάδας με τα Μεγάλα Έργα τους.

Προσωπικά, λέω να φροντίσω να μη μεγαλώσω παιδιά σ’ αυτή την μίζερη και άθλια τσιμεντούπολη των κυρίαρχων τετράτροχων και των άβουλων διπόδων.

Μοιραστείτε το:
  • email
  • del.icio.us
  • Google Bookmarks
  • Digg
  • Reddit
  • Technorati

Άλλα άρθρα σχετικά με το θέμα

Written by Oneiros

14-02-07 στις 03:21:17